Englesko zabavište 

Englesko zabavište je mesto gde Vaše dete može kroz igru i druženje sa vršnjacima sa lakoćom usvajati engleski jezik.

Engleski👉 Učenje stranog jezika na predškolskom uzrastu je veoma značajno za podsticanje dečijeg razvoja. Predškolski uzrast je period najintenzivnijeg razvoja tokom kojeg deca brzo i trajno usvajaju brojna znanja. Tokom ovog perioda postavljaju se temelji za razvoj mišljenja, govora, motorike i intelektualnog razvoja. Stoga bi trebali da usmerimo detetovu prirodnu sposobnost za učenje ka usvajanju osnova engleskog jezika.
👉 Roditelji se često pitaju kada je najbolji period da svoje dete upišu na strani jezik. Preporuka brojnih pedagoga je da dete krene sa usvajanjem drugog jezika kada ovlada govorom maternjeg jezika. Veliki broj dece u poslednje vreme nedovoljno komunicira, što je uzrokovano modernim tehnologijama, te je program u kome se dete podstiče na razgovor i uvežbavanje izražavanja idealan način da podstaknete njegove komunikativne sposobnosti.
👉 U engleskom zabavištu deca uče kroz igrovne aktivnosti, koristeći vizuelna, zvučna i taktilna sredstva. Kroz pesmu i muziku, deca će uvežbavati pravilan izgovor glasova i usvajati pojmove, jer se putem muzike i ritma sve lakše usvaja. Gledanjem video snimaka, dramatizacijama i pokretima tela jednostavnije je učiti određene engleske pojmove i trajno ih usvajati. Igranjem sa taktilnim materijalima, deca će osnaživati svoja čula i brže memorisati pojedine objekte i njihove nazive. Sve aktivnosti su bazirane na igri, druženju i zabavi putem kojih deca brzo i lako uče neophodne osnove engleskog jezika.
Englesko zabaviste je namenjeno deci od 4 do 6 godina. Deca dolaze dva puta nedeljno po sat vremena i uče kroz igru i druženje.