O nama…

Centar za obrazovanje Abakus je osnovan kao prva škola mentalne aritmetike u Šapcu, pionir u edukaciji i popularizaciji ove veštine na teritoriji našeg grada. Škola je nastala sa ciljem da deci omogući učenje na drugačiji i inovativniji način. Proverena metoda i iskusan tim predavača iz oblasti SuanPan mentalne aritmetike, garancija su pouzdanosti, stabilnosti i kvaliteta rada. Uspesi i rezultati naše dece, takođe, svedoče o kvalitetu našeg rada.

O nama

Abakus je obrazovni centar koji se bavi programima intelektualnog i individualnog razvoja za predškolski uzrast, školsku decu i odrasle. Pored mentalne aritmetike, tu su i novi programi. Mališanima pomažemo da razviju finu motoriku kroz aktivnosti upoznavanja sveta oko nas, kao i da usvoje osnove čitanja i pisanja. Školarcima pružamo mogućnost kreiranja video igrica i animacija putem programiranja u Scratch-u i Python-u. Za male “pronalazače” i znatiželjnike tu je kurs Lego robotike, gde će na osnovu mašte kreirati robota po svojoj želji. Odraslima nudimo informatičko opismenjavanje u Microsoft Word-u, Excell-u, Power Point-u i e-pošti.

Naši programi su uvek drugačiji, jednostavni za razumevanje, interaktivni i zanimljivi. Dečje mogućnosti su beskonačne! Uz pravi pristup, sve mogućnosti postaju dostupne. Zbog toga je svaki sekund našeg vremena posvećen otkrivanju pravog pristupa za decu. Rad se odvija u malim grupama jer je tako više pažnje usmereno na svako dete.

Dođite i uverite se da učenje može biti lako i zabavno!

Tamara-Pejovic

Tamara Pejović

LICENCIRANI PREDAVAČ MENTALNE ARITMETIKE

Svetlana Sandić

Svetlana Sandić

LICENCIRANI PREDAVAČ MENTALNE ARITMETIKE

Tatjana-Alimpic

Tatjana Alimpić

PREDAVAČ PROGRAMIRANJA PYTHON I SCRATCH